O ŠTAMPARIJI TOLOFLEX

Štamparija TOLOFLEX postoji od 2005. godine.

Nudimo svojim klijentima kreativna i korisna rešenja u oblasti flekso štampe, dizajna i brendinga proizvoda, oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo i inovativnost.


Naša misija je zadovoljan klijent čija se ambalaža i proizvod ističu kvalitetnom štampom i atraktivnošću.

Sa ponosom izdvajamo da imamo jednu od kvalitetnijih flekso-štampi na ovim prostorima i ističemo mogućnost da štampamo male tiraže, što je imperativ u današnjem vremenu. Nastojimo da sprovedemo u delo najraznovrsnije zahteve naših klijenata i saradnika. Najbitnije karakteristike naše štampe su kvalitet, brzina, fleksibilnost i cena.

Negujemo pouzdane i stabilne odnose sa našim klijentima i saradnicima. Apsolutno smo posvećeni svakom prozvodu koji izađe iz naše proizvodnje i garantujemo da će krajnji proizvod vrhunskog kvaliteta sigurno i na vreme stići na odredište.

Naša ponuda uključuje rešenja iz oblasti :

•  Dizajn ambalaže za širok spektar proizvoda iz prehrambene i drugih industrija
•  Priprema za štampu
•  Flexo štampa
•  Finalna dorada kesica ili isporuka rolni za automatsko pakovanje

Ako vam je pored visokokvalitetne štampe potreban i mali tiraž na pravom ste mestu.


U saradnji sa našim klijentima, sebe vidimo kao verodostojnog prijatelja za razvoj i pozicioniranje proizvoda na tržište. Primenjujemo tehnike koje čine da vaš proizvod bude upakovan u atraktivnu ambalažu visokog kvaliteta.

Zdravlje i bezbednost na radu

Odlučni smo u tome da svi zaposleni budu potpuno zaštićeni od bilo kakve povrede na radu. Dobro funkcionisanje tima je idealan način da nezgode na poslu budu sprečene. Zdravo i pouzadno radno okruženje su naš izbor i obaveza.

NAŠA ŠTAMPA

Flekso štampa predstavlja najbolji izbor štampe primarne i sekundarne amblaže bilo da je pakovna ili transportna. Ova vrsta štampe primenljiva je na velikom broju materijala kao što su: samolepljivi polipropilen, polietilen, papir, PVC, PET, OPP materijali i sl.

Materijali štampani u tehnici flekso štampe najčešće su zastupljeni u industrijama poput prehrambene, hemijske, farmaceutske, kozmetičke, industriji konditorskih proizvoda, industriji ulja i maziva, zatim u proizvodnji vode, sokova, alkoholnih pića i dr.

Štampamo na velikom izboru folija i fleksibilnih materijala. Takođe isporučujemo mono, dupleks i tipleks štampane folije za automatsko pakovanje.

Štamparija Toloflex od nastanka pa do danas beleži stalni rast proizvodnje, što se direktno ogleda u povećanju obima posla iz godine u godinu. Proizvodni asortiman Toloflex-a najviše je prisutan u prehrambenoj i hemijsko-kozmetičkoj industriji.


Ispunjavamo zahteve modernog poslovanja za kratkim rokovima isporuke proizvoda visokog kvaliteta.